Monday, 18 April 2011

Akhirnyaaaaaaaa :D :D

Aku dah boleh main ni tapi slow sikit Hihi <3 asalkan boleh kann <3 <3

Wednesday, 6 April 2011

TALAM

                                     nampak sedap kaannn ?

Okay , Talam yg aku maksudkan ni bukan Talam seperti gambar di atas tetapi HIPOKRIT
Err seriously aku paling benci kott orang HIPOKRIT ni , macam HIPPOPOTAMUS boleh ? -,- errr mase orang tuu susah and carik tempat meluahkan perasaan kau dengar semua cerita dia , konon kau bersimpati lah kann dengan dia , last2 kau pergi jaja cerita tuu dekat orang especially musuh dia , Wtf laa kann , kate KAWAN ? ni PUKAITIAOU  namenyee -.- lepastuu buat cerite yg tak pernah wujud , Ohh Manusia manusia , ape lahhh kan :)

Monday, 28 March 2011

Bhahahhhaa :D




OKAY , hari ni aku dan classmates tersayang aku AMIER SYAFIQ dan FAIZ FITRI telah dipanggil oleh BONDA PENGETUA PUAN NILAM BINTI OTHMAN bhahhahahaa xD berdekak abis siakk , dah laah kat sekolah kene sekolah lagi Brr hahahaha xD mule2 aku kene dulu , pehh panas telinge =.= panjang beb dia cakap , "awak tuu budak pandai , cume malas jee ,lepas tuu awak pergi kawan dengan pelajar nakal" pehh care cakap mmg macam orang lame haha , yang si amier lagi laa kantol dengan pengetue ponteng kelas pegi CC pakai BAJU PJ haha pastu boleh kalis pegi lepak tasik Pulai Indah eh haha xD yang si faiz lagi tak boleeh blah , berdekak siak time bonde tanye report card dia mane , mati2 dia cakap tak tau kat mane , pastu time pengetue ugut nak call pengetue sekolah lame dia , dia boleh cakap ade pulak haha , yang tak boleh blahnye bile pengetue dah cancel nak call dia boleh cakap "ade tapi taktau aa" hahahahahaha xD terus bonde menyirapp an haha xD pastu aku nganjing dia terus dia menyirap gila babi n teruss suruh kiteorang kuar dari bilik dia haha,baik2 Nora(cikgu addmath) dah bagi name Three Stooges boleh pulak Faiz tukar Three Idiot BHHAHAHAHAHAHAHA xD sayang korang laa beb <3 <3 <3 

Tuesday, 22 March 2011

Duit , Shopping dan SPM =.=


                                                           dan


                                                          dan




Duit , Shopping dan SPM , tige2 ni buat kan aku STRESSS =.=

Bile siak nak banyak duit =.= banyak siak bende aku nak shopping . kalau banyak duit kan best , macam2 bende boleh beli , skg aku dah tak keje macam dulu so just berharap dekat duit sekolah je lahh , tiap2 minggu kumpul , pastu habiskan , haha memang macam tu ahh rutin  mingguan aku -,- erghhh lincah laa sikit HABIS SEKOLAH , nanti aku boleh carik kerja pastuh DAPAT DUIT hihi :D aku tahu kewajipan aku sekarang sebagai seorang pelajar , aku kene STUDY BETUL2 nak2 dengan aku nak SPM tahun ni kannn :) aku berharap sangat dapat skor semua subjek yg aku amik , hope sangat dapat 9A+ , dah lama aku tak tgk mak bapak aku happy dgn result aku , setakat ni keputusan UPSR dgn PMR aku je laa kan buat dorang tersenyum lebar , tapi dua tuu just peperiksaan biase je kot bagi aku , tak macam SPM yg aku nak amek tahun ni , penentu MASA DEPAN beb , so Acap , kau kene start study dari sekarang kalau kau nak hidup senang and gembirakan ayah dan mama kau , okay ? :) Amin amin ya rabbal alamin :)

Monday, 21 March 2011

Sekolah =.= :D :)


warghhh ~ sekolah sekolah sekolah , Lincah laaa sikit habis , Brrrrrrrrr SPM SPM SPM , Lincah laaa datang =.= malas siakkkkkkk tetiap hari bangun awal pagi pastuh kene siap2 pergi sekolah , dalam setiap minggu , aku cume suke hari JUMAAT je sebab esok nye SABTU *cuti lah kann haha baru lah macam enjoy sikit , aku tulis entry ni bukan bermaksud aku benci sekolah eh  cume aku nak habis sekolah cepat2 , aku tahuu ramai orang cakap *alaa nanti dah habis sekolah mesti kau rase macam nak sekolah balik doo, bosan beb , haha dah biase aku dengar orang cakap macam tuu , yeahh aku pun rase macam tuu tapi tu lah sifat manusia kann mule2 terkejar2 sesuatu bende then bile dah dapat rase macam nothing pulak kann , haihhh , so ape yg perlu aku buat sekarang , study betul2 lahh kann nak SPM punye pasal pastu aku nak sambung study tinggi2 :), haha tuu je kot aku nak tuliss dah tak tahu nak meleweh ape lagi , Sekian Terima Kasih , renung2kan dan selamat Beramal :D

Saturday, 19 March 2011

Wooohooo :D

Semalam 19hb Mac mmg best xD lepak dekat bandar , ramai jugak lah ade kann xD *dah nak naik sekolah punn merayap eh =.= haha :D pergi photoshoot dekat atas bumbung koteraye , bersama sahabat terbaik Amy Ahmad , Farqish Omar , Ryzal , ShahfizEjan , Aszmidah *haha , Chapy , Asyeeq , Afiq Hamzah Gemuk *hahahahah xD , Haziq Refaeli , Nik  dan ramai lagi lahh kott xD lupe doo hahaha . Best beb layan kepale dorang ni xD then si Farqish cakap ade suprise ade suprise , aku tanye lahhh suprise ape kann yg happy ke yg sedih , patuhh dia cakap yg happy  , hihi aku pun tunggu jee laa , then time petang sikit tuhhh pehh macam tak percaye pun ada bila ternampak ALYN ULTRAMAN dgn Fyka , waaaaahhhhhh ! serius macam tk percaye bebbb , dah lah tgh rinduuuuuuu , tup tup dapat jumpe , happy siak rasee :D :D wee mase tuu camera ejan dah habis betri so bedal jeh laa guna camera handphone Ahcai n Gabetk haha :D Then turun McD haa nasib baik ada camera Haziq dapat laah amik gambar lagi , Bella n Eyda pun ada sekali , ahaa pastuh p lepak hardrock dalam pukul 7.30 tuu aku balik dahh , ahh penatttttttt . hmmmmmm . Esok dah nak sekolah , memang macam shit , sebab saya tak siap lagi kerja sekolah haha xD . Itu jee untuk hari ini sekian terima kasih xD xD