Saturday, 19 March 2011

Wooohooo :D

Semalam 19hb Mac mmg best xD lepak dekat bandar , ramai jugak lah ade kann xD *dah nak naik sekolah punn merayap eh =.= haha :D pergi photoshoot dekat atas bumbung koteraye , bersama sahabat terbaik Amy Ahmad , Farqish Omar , Ryzal , ShahfizEjan , Aszmidah *haha , Chapy , Asyeeq , Afiq Hamzah Gemuk *hahahahah xD , Haziq Refaeli , Nik  dan ramai lagi lahh kott xD lupe doo hahaha . Best beb layan kepale dorang ni xD then si Farqish cakap ade suprise ade suprise , aku tanye lahhh suprise ape kann yg happy ke yg sedih , patuhh dia cakap yg happy  , hihi aku pun tunggu jee laa , then time petang sikit tuhhh pehh macam tak percaye pun ada bila ternampak ALYN ULTRAMAN dgn Fyka , waaaaahhhhhh ! serius macam tk percaye bebbb , dah lah tgh rinduuuuuuu , tup tup dapat jumpe , happy siak rasee :D :D wee mase tuu camera ejan dah habis betri so bedal jeh laa guna camera handphone Ahcai n Gabetk haha :D Then turun McD haa nasib baik ada camera Haziq dapat laah amik gambar lagi , Bella n Eyda pun ada sekali , ahaa pastuh p lepak hardrock dalam pukul 7.30 tuu aku balik dahh , ahh penatttttttt . hmmmmmm . Esok dah nak sekolah , memang macam shit , sebab saya tak siap lagi kerja sekolah haha xD . Itu jee untuk hari ini sekian terima kasih xD xD

No comments:

Post a Comment