Monday, 28 March 2011

Bhahahhhaa :D




OKAY , hari ni aku dan classmates tersayang aku AMIER SYAFIQ dan FAIZ FITRI telah dipanggil oleh BONDA PENGETUA PUAN NILAM BINTI OTHMAN bhahhahahaa xD berdekak abis siakk , dah laah kat sekolah kene sekolah lagi Brr hahahaha xD mule2 aku kene dulu , pehh panas telinge =.= panjang beb dia cakap , "awak tuu budak pandai , cume malas jee ,lepas tuu awak pergi kawan dengan pelajar nakal" pehh care cakap mmg macam orang lame haha , yang si amier lagi laa kantol dengan pengetue ponteng kelas pegi CC pakai BAJU PJ haha pastu boleh kalis pegi lepak tasik Pulai Indah eh haha xD yang si faiz lagi tak boleeh blah , berdekak siak time bonde tanye report card dia mane , mati2 dia cakap tak tau kat mane , pastu time pengetue ugut nak call pengetue sekolah lame dia , dia boleh cakap ade pulak haha , yang tak boleh blahnye bile pengetue dah cancel nak call dia boleh cakap "ade tapi taktau aa" hahahahahaha xD terus bonde menyirapp an haha xD pastu aku nganjing dia terus dia menyirap gila babi n teruss suruh kiteorang kuar dari bilik dia haha,baik2 Nora(cikgu addmath) dah bagi name Three Stooges boleh pulak Faiz tukar Three Idiot BHHAHAHAHAHAHAHA xD sayang korang laa beb <3 <3 <3 

No comments:

Post a Comment