Wednesday, 6 April 2011

TALAM

                                     nampak sedap kaannn ?

Okay , Talam yg aku maksudkan ni bukan Talam seperti gambar di atas tetapi HIPOKRIT
Err seriously aku paling benci kott orang HIPOKRIT ni , macam HIPPOPOTAMUS boleh ? -,- errr mase orang tuu susah and carik tempat meluahkan perasaan kau dengar semua cerita dia , konon kau bersimpati lah kann dengan dia , last2 kau pergi jaja cerita tuu dekat orang especially musuh dia , Wtf laa kann , kate KAWAN ? ni PUKAITIAOU  namenyee -.- lepastuu buat cerite yg tak pernah wujud , Ohh Manusia manusia , ape lahhh kan :)

No comments:

Post a Comment